maanantai 3. kesäkuuta 2013

Pipsa Possuja DVD:ltä englanniksi

Peppa Pig: The Bumper Collection, 12 disc DVD box set
Viime aikoina olemme opiskelleet englantia kaksi- ja neljävuotiaan kanssa katsomalla Pipsa Possuja englanniksi. Pipsa Possu on täällä Suomessakin televisiossa näkyvä brittiläinen animaatiosarja, joka kertoo Pipsa possusta sekä hänen perheestään ja ystävistään. Pipsa Possu -jaksot kestävät noin viisi minuuttia.

Pidän Pipsa Possuista, koska niissä ei ole väkivaltaa eikä ylimääräistä ryminää ja ne kuvaavat ihan tavallista mukavaa perhe-elämää sympaattisella tavalla. Pipsa Possut sopivat hyvin leikki-ikäisten englannin opiskeluun, sillä ne on ilmeisesti käsikirjoitettu englanninkielisten lasten kielenoppimista silmälläpitäen ja se helpottaa tietysti myös englantia opettelevien ymmärrtämistä. Kielen ymmärtämistä ja oppimista tukee selkeä kuvan ja avainsanojen yhtäaikainen näyttäminen, avainsanojen toisto ja riittävän hidas puhetapa. Olen yrittänyt itse auttaa lasten ymmärtämistä pysäyttämällä DVD:n aina välillä avainsanojen kohdalla, toistamalla avainsanan ensin englanniksi ja kertomalla mitä se on suomeksi. Yllättäin tämä ei ole tuntunut ärsyttävän jälkikasvua.

Ostimme siis Amazon UK:sta kahdentoista DVD:n paketin Pipsa Possuja englanniksi (http://www.amazon.co.uk/Peppa-Bumper-Pack-Disc-1-12/dp/B003YUJIIS/). Paketissa on yli 120 Pipsa Possu tarinaa. Hinta näyttäisi tällä hetkellä olevan hiukan alle 40 euroa kotiin tuotuna - tällä hetkellä Amazonilta saa yli 25 punnan ostoksiin kotiinkuljetuksen ilmaiseksi myös Suomeen (FREE Super Saver Delivery). Jos et ole ihan varma haluatko tilata, kannattaa katsoa lapsen kanssa muutama Pipsa Possu tarina YouTubesta englannksi. Jos lapsi ei osaa vielä yhtään englantia, kannattaa harkita jonkin varsinaisen englanninkielen opetusvideon, esimerkiksi Little Pim:n katsomista ensin.

Tämä toimii ja lapset tykkää, lämmin suosituksemme näille!

Sisältää neljä koteloa...
...ja jokaisessa kotelossa on 3 DVD levyä ja 31-32 tarinaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti