lauantai 5. heinäkuuta 2014

Okido: Englanninkielinen taide- ja tiedelehti 3-8 vuotiaille

Okido -lehden numeron 26 kansi, joka on teemanumero "Space"

Olen etsiskellyt pojille mukavaa lehteä tilattavaksi ja nyt olemme löytäneet lehden, jonka sisältö kiinnostaa muksuja ja on äidin mielestä sopivan opettavaista. Okido on englanninkielinen taide- ja tiedelehti 3-8 vuotiaille. Meillä kolmevuotias ei vielä jaksa kauhesti lehden tarinoista innostua, mutta viisivuotiaan kanssa se luetaan kannesta kanteen. Molempien muksujen kanssa olemme tehneet lehden tehtäviä ja pelanneet lehdestä löytyneitä pelejä. Yhdestä numerosta riittää puuhaa useampaankin touhu- ja lukutuokioon. Veikkaisin, että lehti on parhaimmillaan tilattuna eskarilaiselle tai ekaluokkalaiselle.

Lehti ilmestyy vain neljä kertaa vuodessa, mutta se on laadukkaasti toimitettu. Jokainen lehden numero keskittyy kokonaan yhteen teemaan, joita on ollut esimerkiksi avaruus, kasvit, karvat ja värit. Lehdessä on teeman ympärille huolellisesti suunniteltuja ja kohteena olevalle ikäryhmälle hyvin toimivia tehtäviä, puuhaohjeita, reseptejä, kuvitettuja tarinoita, vitsejä ja sarjakuvia. Jos vanhoissa numeroista löytyy jokin kiinnostava teema, vanhoja numeroita voi ostaa myös yksittäiskappaleina.

Jos olet tiedeintoilija ja opettelette muksujen kanssa englantia, tämä lehti on löytö. Tilaaminen Englannista alla olevan Okido-linkin kautta onnistui sujuvasti ilman mitään häslinkejä. Lämmin suosituksemme.


Lähteet:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti